Over mij

Fijn je te ontmoeten

Als counselor ben ik meer dan alleen een professionele begeleider; ik ben een moeder van drie prachtige kinderen, en ik heb een reis van zelfontdekking en groei doorgemaakt die me heeft gevormd tot wie ik vandaag ben. Met meer dan 12,5 jaar ervaring in de zorg, heb ik zowel de dieptepunten als de hoogtepunten van het leven ervaren.

Mijn eigen ervaringen met burnout en scheiding hebben me geleerd hoe belangrijk het is om zorg te dragen voor mijn eigen welzijn, voordat ik voor anderen kan zorgen. Deze persoonlijke reis leidde me naar de opleiding tot psychosynthese counselor en lichaamsgericht werk, waar ik leerde om op een dieper niveau met anderen te werken.

Empathie is een van mijn sterkste eigenschappen, maar het heeft tijd en zelfreflectie gekost om te leren hoe ik mijn grenzen kon bepalen en mijn energie in balans kon houden. Ik was gewend om voor anderen te zorgen, soms ten koste van mezelf. Maar nu kan ik met trots zeggen dat ik goed voor mezelf zorg en dat ik beter ‘nee’ kan zeggen wanneer dat nodig is. Ik ben niet langer een twijfelkont, maar een krachtige begeleider die anderen helpt hun eigen pad naar balans en zelfzorg te vinden.

Mijn eigen ervaringen en groei maken mij een counselor die niet alleen begrip heeft voor anderen, maar ook een diepe verbinding en inzicht kan bieden in de uitdagingen van het leven. Ik ben hier om te helpen, te begeleiden en te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke harmonie en zelfontdekking.

wendy counseler
coach wendy

Komende projecten

  1. Zelfzorg Workshop: “Reis naar Innerlijke Rust” 
    Deze workshop richt zich op het verkennen en cultiveren van zelfzorgpraktijken die deelnemers helpen om een diepere verbinding met zichzelf te creëren. Door middel van geleide meditaties, lichaamsgerichte oefeningen en reflectieve journaling, kunnen deelnemers ontdekken wat zelfzorg voor hen betekent en hoe ze het kunnen integreren in hun dagelijks leven.

  2. “Meester Je Grenzen: Krachtige Training Voor Jou!”
    Deze training biedt praktische tools en strategieën voor het identificeren, communiceren en handhaven van persoonlijke grenzen. Door middel van rollenspellen, groepsdiscussies en assertiviteitsoefeningen, kunnen deelnemers hun vaardigheden op het gebied van grenzen stellen versterken en hun zelfvertrouwen vergroten.

  3. Verbinding en Spirituele Groei Retraite: “Ontwaak je Licht: Een Reis naar Diepere Verbinding en Betekenis”
    Deze retraite is gericht op het verkennen van diepere niveaus van verbinding en spirituele groei. Door middel van geleide meditaties, rituele ceremonies en sjamanistische praktijken, kunnen deelnemers hun innerlijke wijsheid ontdekken, hun intuïtie versterken en een diepere verbinding met zichzelf en anderen ervaren.

BELANGRIJK!! Ik heb maar beperkte aantal plekken per workshop of training, dus laat het even weten als je hierin geïnteresseerd bent!

Nieuwste artikelen

vrouw bij water voor balans

De Ultieme Gids voor Gezonde Zelfzorg

De Ultieme Gids voor Gezonde Zelfzorg: Tips voor een Evenwichtig Leven Duik in de essentie van gezonde zelfzorg, waarin jouw welzijn centraal staat en zelfliefde de leidraad vormt!  Temidden van de dagelijkse drukte en verplichtingen verliezen we soms het belangrijkste uit het oog: onszelf.  Juist daarom is deze gids zo...
vrouw bij water voor balans

Vind Je Balans: Tips & Adviezen

Vind Je Balans: 10 Tips & Adviezen Balans is een sleutelbegrip in ons leven. Of het nu gaat om werk, relaties, gezondheid of persoonlijke ontwikkeling, het vinden van balans is essentieel voor ons welzijn en geluk. In de psychosynthese, een benadering van psychologie en therapie die het beste uit oosterse...